U bent hier:  Home  /  Bikram Yoga ...  /  Bikram Yoga Nijmegen

Bikram Yoga Nijmegen

Gerard Noodtstraat 40
6511 SX Nijmegen
tel. +31 24 663 0380
Website
info@bikramyoganijmegen.nl

Je fiets parkeren
Parkeer je fiets voor de studio, zonder de weg te versperren voor voetgangers of zet je fiets aan de overkant in een van de fietsenrekken. Zet je fiets niet voor de deuren van onze buren.

Je auto parkeren
Er is betaald parkeren in de binnenstad en in een ring om de stad heen van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 23.00 uur. Op zondag van 12.00 - 18.00 uur. Kosten € 2,45 per uur.

Tip: In de avonden vanaf 18.00 kun je voordelig parkeren in een van de parkeergarages in het centrum voor slechts € 0,50 per uur. Parkeergarage Kelfkensbos is op slechts 250 meter afstand van de yogastudio.

Te voet
Vanaf CS is het ongeveer 15 minuten lopen tot de studio.

Met de bus
Binnen 9 minuten reis je met de bus van CS tot bij de studio. Bus 300 richting Arnhem en bus 1 richting Lent, uitstappen halte Canisiussingel. Bus 33 richting Arnhem, uitstappen halte Museum Het Valkhof. Bus 8 richting Berg en Dal, uitstappen halte Hertogplein. De meeste andere bussen stoppen op Plein 1944. Vanaf plein 1944 is het 5 minuten lopen tot de studio.

Met de auto
Vanuit de richting Arnhem via de A325: Neem na de Waalbrug de eerste straat rechts (richting Waalkade), daarna meteen de eerste straat links. Rijd voor parkeergarage Kelfkensbos in plaats van linksaf te slaan, nog 200 m rechtdoor.

Vanuit de richting Kleve: Rij richting Nijmegen centrum. Ga bij het Trajanusplein rechtdoor, sla rechtsaf (richting Waalkade), daarna meteen de eerste straat links. Rijd voor parkeergarage Kelfkensbos in plaats van linksaf te slaan, nog 200 m rechtdoor.

Vanuit alle andere richtingen: Rij richting Centrum. Neem bij Keizer Karel plein de afslag richting Arnhem (Oranjesingel). Sla de eerste mogelijkheid linksaf (= 2e stoplicht), dan de 2e straat rechts (3e Walstraat), aan het eind rechtsaf, dan nogmaals de eerste straat rechts af. Wil je parkeren in de parkeergarage Kelfkensbos, ga dan aan het eind van de 3e Walstraat linksaf. De parkeergarage is 100 m verderop.

Bron: bikramyoganijmegen.nl